Tel. 0754 24 24 25

Cityflowers: Florarie online in Bucuresti | Livrare flori | Flori online

Cadou pentru EL

Disponibilitate: In stoc

175 lei
Cadou pentru EL, un cadou perfect compus dintr-o planta si o sticla de vin.
Planta se numeste Pachira sau Money Tree si este livrata alaturi de un ghiveci de ceramica si o sticla de vin alb, Mysterium.
Sticla de vin Mysterium este produsa pe Valea Tarnavelor, la Jidvei. Este un cupaj indraznet, rotund, din doua soiuri de struguri - Rhein Riesling si Sauvignon Blanc

Planta Pachira aquatica sau Money tree este un copăcel foarte căutat care se adaptează extrem de bine în interior. O planta perfecta pentru apartament, Pachira aquatica este un cadou la modă pentru zilele de naștere, nunți și cadou pentru casă nouă. Aceasta este o plantă cu creștere rapidă și va regenera rapid tulpini noi în timpul sezonului de creștere. Plantele sunt adesea tăiate înapoi în timpul iernii pentru a încuraja dezvoltarea bună a frunzelor în anul următor. Cantitatea de împletire a tulpinei depinde de maturitatea plantei. Este o planta potrivita pentru purificarea aerului din camera. Inălțime plantă 45 cm.

De ce City Flowers?

 

Trimitem întotdeauna flori proaspete la destinatar. Fără excepții.

Livrăm rapid în București și în Ilfov fără costuri suplimentare de transport.

Oferim consultanță pentru alegerea florilor potrivite oricărei ocazii.

Plătești rapid și sigur prin intermediul procesatorului de plăți LibraPay.

Mesajul pentru destinatar va fi imprimat pe o felicitare personalizată gratuit.

 

Ești presat de timp?

Nicio problemă! Sună la 0754 24 24 25, iar un consultant te va îndruma și îți va prelua comanda în cel mai scurt timp.

 

Vrei un buchet atipic?

Vizitează-ne magazinul situat pe strada Doctor Iacob Felix 75 unde, alături floriștii noștri, poți alege din toată gama de flori disponibilă pe loc sau la comandă!

 

Descriere produs

Detalii

Cadou pentru EL, un cadou perfect compus dintr-o planta si o sticla de vin. Planta se numeste Pachira sau Money Tree si este livrata alaturi de un ghiveci de ceramica si o sticla de vin alb, Mysterium. Sticla de vin Mysterium este produsa pe Valea Tarnavelor, la Jidvei. Este un cupaj indraznet, rotund, din doua soiuri de struguri - Rhein Riesling si Sauvignon Blanc. Planta Pachira aquatica sau Money tree este un copăcel foarte căutat care se adaptează extrem de bine în interior. Inălțime plantă 45 cm.

Plata

Puteți plăti online produsele comandate prin intermediul procesatorilor de plăți LibraPay sau PayU sigur și rapid. Metodele de plată acceptate sunt:

  • Card de debit/credit VISA, VISA Electron, MasterCard sau Maestro prin LibraPay,
  • PayPal, prin intermediul procesatorului de plăți PayU,
  • Transfer bancar (Ordin de plată),
  • Numerar, la magazinul nostru de pe strada Doctor Iacob Felix 75,
  • Numerar, în momentul livrării produselor,
  • Numerar, la o adresă specificată de dumneavoastră oriunde în București.

Dacă alegeți opțiunea “Plata la livrare”, veți fi contactat de un operator pentru a stabili de comun acord o întâlnire pentru a achita contravaloarea comenzii înainte de a fi livrate florile.

Livrarea

Produsele de pe site-ul Cityflowers beneficiază de livrare gratuită în București și zonele limitrofe, comanda minimă fiind de 100 de lei.

Florile sunt transportate de către curierii noștri în cele mai bune condiții și pot ajunge la destinatar în cel mai scurt timp după ce primim confirmarea plății. Intervalele disponibile de livrare sunt:
  • 09:00 – 13:00
  • 13:00 – 17:00
  • 17:00 – 22:00
După ce florile vor fi înmânate destinatarului, veți primi un email/telefon/SMS de confirmare a livrării.