Planta Gardenia Jasminoides

Planta Gardenia Jasminoides, o planta de apartament sau de gradina, usor parfumata, cu flori minunate albe, in contrast cu frunzele verzi si lucioase. Aceasta planta de apartament este mai dificil de ingrijit, fiind o planta sensibila la conditiile de mediu.
Luniile in care gardenia este inflorita sunt mai-noiembrie.
Planta se va livra in ghiveci de plastic, alaturi de instructiuni de ingrijire. Gardenia poate fi livrata neinflorita.

Inaltime planta cu tot cu ghiveci – 30 cm.

Pret: 99 lei
Out of stock

Stoc epuizat

Cod produs: 455765 Categorie:

Planta Gardenia Jasminoides, o planta de apartament sau de gradina, usor parfumata, cu flori minunate albe, in contrast cu frunzele verzi si lucioase. Aceasta planta de apartament este mai dificil de ingrijit, fiind o planta sensibila la conditiile de mediu. Luniile in care gardenia este inflorita sunt mai-noiembrie.

Planta se va livra in ghiveci de plastic, alaturi de instructiuni de ingrijire. Gardenia poate fi livrata neinflorita. Inaltime planta cu tot cu ghiveci – 30 cm.

Sfaturi pentru ingrijire:

  • Lumina: prefera lumina, insa nu in lumina directa a soarelui.
  • Udare: se mentine pamantul in permanenta usor umezit, iar umiditatea aerului trebuie sa fie mai ridicata in perioada de inflorire.
  • Pozitionare: Planta trebuie asezata intr-un loc aerisit, ferit de curenti de aer si variatii bruste de temperatura; nu agreeaza schimbarea locului unde este amplasata
  • Recomandarea este sa taiati florile trecute, pentru a stimula o noua inflorire.