Buchet cu floarea soarelui si pampas

Cu buchetul cu Floarea Soarelui și Pampas, veți aduce o notă de proaspătă vitalitate și o frumusețe distinctivă în viața dumneavoastră sau a celui care primește acest cadou. Bucurați-vă de frumusețea florilor și de eleganța pampasului, creând astfel o experiență vizuală și senzorială de neuitat.

Pret: 319 lei
Out of stock

Stoc epuizat

Buchet cu floarea soarelui și pampas este o alegere plină de vitalitate și farmec, aducând o notă de căldură și bucurie în viața dumneavoastră sau a persoanei dragi. Această combinație neașteptată de flori naturale și elemente decorative delicate creează un buchet floral captivant și distinct.

Floarea Soarelui este un simbol al optimismului, al energiei și al vitalității. Pampasul este un element decorativ deosebit, constând în fire delicate și pufoase, care adaugă o notă de eleganță și rafinament buchetului.

Buchetul cu Floarea Soarelui și Pampas este perfect pentru a aduce o notă de căldură și vitalitate în orice ocazie. Fie că doriți să transmiteți un mesaj de bucurie și încurajare sau să aduceți un strop de lumină în propria casă, acest buchet va captiva privirile și va încânta simțurile.

Buchetul este realizat din: 3 pampas, 3 floarea soarelui, 5 trandafiri albi, 4 minirosa galbena, 2 lisianthus alb si 2 solidago.