Cityflowers bag cu lisianthus si lavandă

Cityflowers bag cu Lisianthus și Lavandă, veți aduce un strop de eleganță și relaxare în viața dumneavoastră sau a persoanei care primește acest cadou. Bucurați-vă de frumusețea florilor și de aromele delicate într-o experiență unică și plină de rafinament.

Pret: 199 lei

Adauga un cadou la comanda ta

Cana pictata manual "La Multi Ani!"

120 lei

Spumant Asti Martini 0,75 l

119 lei

Vaza cadou

69 lei

Ursulet plus cadou

89 lei

Cutie bomboane Raffaello

59 lei

Cityflowers bag cu lisianthus și lavandă este un produs elegant și parfumat, care aduce o notă de prospețime și relaxare în viața dumneavoastră sau a persoanei dragi. Această pungă specială conține o selecție minunată de flori, incluzând lisianthus și lavandă, creând o combinație încântătoare de culori și arome.

Lisianthus-ul este o floare delicată și rafinată, cunoscută pentru petalele sale subțiri și pentru varietatea de culori în care se regăsește. Lavanda, pe de altă parte, este un simbol al relaxării și al aromaterapiei naturale.

Cityflowers bag cu Lisianthus și Lavandă este potrivit pentru a fi oferit ca un cadou special sau pentru a fi plăcerea personală a momentelor de relaxare și de răsfăț. Fie că doriți să surprindeți pe cineva drag cu un gest elegant sau să vă bucurați de frumusețea și parfumul florilor în propriul cămin, acest buchet va aduce o notă de farmec și gingășie în fiecare spațiu.

Buchetul este realizat din: 7 fire lisianthus multicolor, lavanda, stipha si Cityflowers bag mica.