Cityflowers bag 11 bujori

Cityflowers Bag 11 Bujori – Un buchet impresionant cu 11 bujori multicolori, însoțit de o pungă elegantă. Oferiți o experiență vizuală și olfactivă de neuitat. Perfect pentru a impresiona sau pentru a vă bucura de frumusețea bujorilor în propria casă. O combinație uimitoare de culori și parfumuri.

Pret: 350 lei

30 în stoc

Adauga un cadou la comanda ta

Cutie praline belgiene Valentino 220 gr

89 lei

Tort Bezea Krantz

349 lei

Tort Bezea Caramel

299 lei

Cana pictata manual "Te Iubesc!"

120 lei

Spumant Asti Martini 0,75 l

119 lei

Cityflowers Bag 11 Bujori este un produs elegant și impresionant, conceput pentru a oferi o experiență vizuală și olfactivă deosebită. Această pungă specială conține un buchet minunat compus din 11 bujori, cu o varietate de culori spectaculoase. Fiecare bujor este selectat cu grijă și atenție pentru a asigura calitatea și frumusețea acestora.

Acești bujori deosebiți se remarcă prin petalele lor catifelate și pline de culoare, oferind un spectru divers de nuanțe vibrante. Aroma lor îmbietoare și proaspătă învăluie întreaga încăpere, creând o atmosferă plină de rafinament și eleganță.

Punga elegantă ce însoțește acest buchet este concepută cu atenție la detalii și este realizată din materiale de înaltă calitate, asigurând o prezentare impecabilă. Cu un design sofisticat și finisaje elegante, această pungă adaugă o notă de lux și exclusivitate întregii experiențe. Este un ambalaj perfect pentru a oferi acest buchet uimitor cu 11 bujori sau pentru a-l păstra și afișa cu mândrie în propria locuință sau birou.

Cityflowers Bag 11 Bujori este ideal pentru a transmite emoții puternice și a crea momente de neuitat. Fie că doriți să impresionați pe cineva drag sau să vă bucurați de frumusețea și parfumul bujorilor în propriul cămin, acest buchet va captiva privirile și va încânta simțurile. Fiecare floare în parte are o personalitate distinctă, iar combinația lor în acest buchet reprezintă o expresie unică a frumuseții naturii.

Buchetul este realizat din: 11 bujori multicolori, mix verdeata, ambalaj si o punga Cityflowers Bag.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Andrei
Recomand

Arată super în realitate buchetul și punga în care a venit e elegantă și a fost foarte utilă să îl transport