Cityflowers bag 7 bujori

Cityflowers Bag 7 Bujori – Un buchet impresionant de 7 bujori multicolori, însoțit de o pungă elegantă. Oferiți un cadou rafinat și plin de frumusețe sau bucurați-vă de acești bujori minunați în propria casă. Un amestec uimitor de eleganță și natură.

Pret: 230 lei
Out of stock

Stoc epuizat

Cod produs: CITY148 Categorii: , ,

Cityflowers Bag 7 Bujori este o pungă elegantă și rafinată, perfectă pentru a transporta și a prezenta un buchet cu 7 bujori magnifici și multicolori. Fiecare bujor este atent selecționat pentru a asigura o calitate superioară și o înfățișare ireprosabila.

Fiecare bujor din acest buchet are o culoare vibrantă, oferind o explozie de nuanțe și un farmec senzațional. Bujorii sunt atent aranjați și legați împreună într-un buchet generos, evidențiind eleganța și grandoarea acestora. Fiecare floare emană un parfum delicat și seducător, adăugând o notă subtilă de prospețime și romantism.

Punga elegantă, cu un design modern și finisaje atent lucrate, reprezintă o modalitate elegantă de a oferi sau de a primi acest buchet parfumat. Este potrivită pentru diverse ocazii, de la aniversări și petreceri la evenimente corporate sau întâlniri romantice.

Cityflowers Bag 7 Bujori este alegerea ideală pentru a impresiona și a surprinde pe cineva drag. Fie că doriți să oferiți un cadou special sau să vă bucurați de frumusețea bujorilor în propria casă, acest buchet îmbină rafinamentul și natura într-un mod spectaculos. Indiferent de ocazie, acest produs vă va aduce zâmbete și va crea amintiri de neuitat.

Buchetul este realizat din: 7 bujori multicolori, mix verdeata, ambalaj si o punga Cityflowers Bag.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cityflowers bag 7 bujori”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *