Buchet trandafiri si floare de colt

Buchet trandafiri si floare de colt, fiecare buchet este unic si poate fi personalizat cu un mesaj special, pentru a face experienta cu adevarat memorabila. Lasati acest buchet impresionant sa vorbeasca despre dragoste, puritate si frumusetea naturii, iar rezultatul va fi o bucurie nemarginita si un zambet larg pe fata persoanei dragi.

Pret: 245 lei

200 în stoc

Adauga un cadou la comanda ta

Tort Bezea Lavanda

299 lei

Cana pictata manual "La Multi Ani!"

120 lei

Ursulet plus cadou

89 lei

Cutie ciocolata cadou

69 lei

Buchet trandafiri si floare de colt, acest buchet este o alegere rafinata pentru orice ocazie speciala. Fie ca vrei sa impresionezi pe cineva drag sau sa adaugi un strop de frumusete in propria ta casa, acest buchet cu flori delicate va captiva privirile.

Trandafirii albi reprezinta puritatea, inocenta si iubirea sincera, in timp ce florile de colt adauga o nota romantica. Combinatia acestor flori este un adevarat regal al elegantei si subliniaza gratia naturala a naturii.

Acest buchet poate fi un cadou minunat pentru ziua de nastere a unei persoane speciale, o aniversare sau o declaratie romantica de dragoste. De asemenea, este potrivit pentru decorarea evenimentelor festive sau a spatiilor de birou, aducand un strop de eleganta si rafinament.

Fiecare buchet este unic si poate fi personalizat cu un mesaj special, pentru a face experienta cu adevarat memorabila. Lasati acest buchet impresionant sa vorbeasca despre dragoste, puritate si frumusetea naturii, iar rezultatul va fi o bucurie nemarginita si un zambet larg pe fata persoanei dragi.

Buchetul este realizat din: 9 trandafiri albi si 6 fire de floarea soarelui, frumos aranjati in Cityflowers Bag mic.