Tel. 0754 24 24 25

Cityflowers: Florarie online in Bucuresti | Livrare flori | Flori online

Jeleuri ChocoMe Fruite

Disponibilitate: In stoc

49 lei
Jeleuri ChocoMe Fruite, selectie de piure de zmeura, coacaze negre si ananas invelite in ciocolata neagra 70%. Jeleurile sunt create numai din piure de fructe strict fara a adauga arome, coloranti sau indulcitori. Trei combinatii de aroma bazate pe trei fructe, au creat o experienta delicioasa pentru cei care le-au incercat. Aromele sunt: ananas - var - kaffir de var, zmeura - yuzu si coacaze negre - bergamota. Combinatiile inedite de piure de fructe si arome proaspete de yuzu usor acru (lamaia japoneza), flori de bergamota creeaza o experienta cu adevarat bogata, intensa.
Gramaj 120 gr.

De ce City Flowers?

 

Trimitem întotdeauna flori proaspete la destinatar. Fără excepții.

Livrăm rapid în București și în Ilfov fără costuri suplimentare de transport.

Oferim consultanță pentru alegerea florilor potrivite oricărei ocazii.

Plătești rapid și sigur prin intermediul procesatorului de plăți LibraPay.

Mesajul pentru destinatar va fi imprimat pe o felicitare personalizată gratuit.

 

Ești presat de timp?

Nicio problemă! Sună la 0754 24 24 25, iar un consultant te va îndruma și îți va prelua comanda în cel mai scurt timp.

 

Vrei un buchet atipic?

Vizitează-ne magazinul situat pe strada Doctor Iacob Felix 75 unde, alături floriștii noștri, poți alege din toată gama de flori disponibilă pe loc sau la comandă!

 

Descriere produs

Detalii

Jeleuri ChocoMe Fruite, selectie de piure de zmeura, coacaze negre si ananas invelite in ciocolata neagra 70%. O noua gama de produse artizanale sunt disponibile online. Fie ca vrei sa ii indulcesti ziua, fie ca ai nevoie de ceva wow in completarea cadoului tau, aceste jeleuri fructate sunt ideale. Jeleurile sunt create numai din piure de fructe strict fara a adauga arome, coloranti sau indulcitori. Trei combinatii de aroma bazate pe trei fructe, au creat o experienta delicioasa pentru cei care le-au incercat. Aromele sunt: ananas - var - kaffir de var, zmeura - yuzu si coacaze negre - bergamota. Combinatiile inedite de piure de fructe si arome proaspete de yuzu usor acru (lamaia japoneza), flori de bergamota creeaza o experienta cu adevarat bogata, intensa. Gramaj 120 gr.

Plata

Puteți plăti online produsele comandate prin intermediul procesatorilor de plăți LibraPay sau PayU sigur și rapid. Metodele de plată acceptate sunt:

  • Card de debit/credit VISA, VISA Electron, MasterCard sau Maestro prin LibraPay,
  • PayPal, prin intermediul procesatorului de plăți PayU,
  • Transfer bancar (Ordin de plată),
  • Numerar, la magazinul nostru de pe strada Doctor Iacob Felix 75,
  • Numerar, în momentul livrării produselor,
  • Numerar, la o adresă specificată de dumneavoastră oriunde în București.

Dacă alegeți opțiunea “Plata la livrare”, veți fi contactat de un operator pentru a stabili de comun acord o întâlnire pentru a achita contravaloarea comenzii înainte de a fi livrate florile.

Livrarea

Produsele de pe site-ul Cityflowers beneficiază de livrare gratuită în București și zonele limitrofe, comanda minimă fiind de 100 de lei.

Florile sunt transportate de către curierii noștri în cele mai bune condiții și pot ajunge la destinatar în cel mai scurt timp după ce primim confirmarea plății. Intervalele disponibile de livrare sunt:
  • 09:00 – 13:00
  • 13:00 – 17:00
  • 17:00 – 22:00
După ce florile vor fi înmânate destinatarului, veți primi un email/telefon/SMS de confirmare a livrării.